spade bilde brun bakgrunn

Tjenester

Drift og skjøtsel

Vi utfører drift og skjøtsel av private hager og mindre grøntanlegg som borettslag, sameier, næringstomter etc. Eksempler på tjenester: gressklipp, luking, beskjæring av busker og mindre trær, gjødsling, plukking av søppel, løvhåndtering, bortkjøring av hageavfall.

Gratis befaring

Vi tilbyr selvfølgelig gratis befaring og sender deg et uforpliktende tilbud.

Konsultasjon / idètime

Perfekt for deg som gjerne vil gjøre jobben selv, men bare trenger litt starthjelp, forslag og idéer. Her kommer vi hjem til deg og går gjennom ting du måtte lure på, som f eks tips til plantevalg, hvordan du kan beskjære, gjødsle, etablere nye bed etc. Vi kan også utarbeide en skjøtselsplan og hagekalender for akkurat DIN hage.

Etablering og oppgradering

Vi utfører både nyetablering og oppgradering av eksisterende hager og grøntanlegg. Vi har gode samarbeidspartnere innen bl.a maskinentreprenører og elektrikere.

Design og planlegging

Vi kan tilby alt fra ett enkelt design til komplette hageplaner. Når man planlegger en hage, er det mange ting å ta hensyn til i tillegg til egne ønsker og idéer. Solforhold, grunnforhold, blomstringstider, plasskrav, fargevalg, materialvalg, lover og regler er eksempler på nettopp dette. Da kan det være en god ide å kontakte en hageplanlegger som kan hjelpe deg med å realisere hagedrømmen din. Vi kan også designe og detaljplanlegge enkeltelementer, som f. eks området rundt inngangspartiet ditt, beplantning i kasser og potter, nytt bed, søppelskur, sitteplasser etc.